Nëse dëshironi një kalendar për vete apo për t'ia dhuruar dikujt shkarkoni kalendarin albemigrant 2009. Ju mund të shkarkoni një kopje të këtij kalendari per të pare se si është punuar. Kështu, nëse ky kalendar ju pëqen, ju mund ta blini dhe në këtë mënyrë ju ndihmoni ne mirëmbajtjen e Albemigrant. Ne mund t'ju bëjmë një përkushtim në faqen e parë të kalendarit per dhurata etj. Na kontaktoni me e-mail admin@albemigrant.com

Shkrakoni kopjen këtu

dhe nëse ju pëlqen pra, blijeni duke klikuar këtu poshtë:

 

albemigrant.com | Lajme / News | Tribuna Shqiptare | Kosova tek AlbEmigrant |

Dhuroni

Nëse dëshironi, ndihmoni duke dhuruar qoftë edhe një shumë të vogël.

TribunShqiptare.com